Kiveniskuteippaus

Valitse korimalli ja teipattava kohde saadaksesi hinta-arvion

Valitse kohde:

Koko auto
Hinta: valitse korimalli
Koko nokka
Hinta: valitse korimalli
Konepelti
Hinta: valitse korimalli
Etupuskuri
Hinta: valitse korimalli
Lokasuojat
Hinta: valitse korimalli
Sivupeilit
Hinta: Valitse korimalli
Etupuolen valot
Hinta: valitse korimalli
Ajovalot
Hinta: valitse korimalli
Sumuvalot
Hinta: valitse korimalli

Valitse korimalli:

Farmari
Paketti
auto
Hinta kiveniskuteippaukselle voi vaihdella kalvomerkkien, pohjatöiden sekä viimeistelyn perusteella.

Täyttäkää alla oleva lomake lähettääksenne tarjouspyynnön autonne teippauksesta . Merkatkaa alas puhelinnumeronne, jotta voimme olla teihin takaisin yhteydessä ja vosimme sopia tarkemman ajan tapaamisellemme. Voitte ehdottaa teille sopivaa päivää

Ottakaa huomioon, että kiveniskuteippauksen palveluaika on vähintään vuorokausi.


Mitä varten teipataan kiveniskukalvoa?

Ajossa auton maalipinta saa monenlaisia iskuja esimerkiksi kivistä. nastoista ja muista pienistä asioista. Näihin asioihin et voi itse vaikuttaa muuten kuin siten, että ennalta ehkäiset maalipintojesi vaurioita.

Kuten me kaikki tiedämme, että auton puskuri, konepelti ja ajovalot ovat aina kiven/nastan iskuja täynnä. Mitä isommat ovat auton pinnat, sen isompi riski on saada iskuja ajossa.

Oletko koskaan kävellyt likaisen auton ohi ja hipaissut vaatteillasi likaista maalipintaa? Oletko koskaan ajanut lähelle puun oksia siten, että ne hipaisevat autoasi? Näistä kaikista pienistä seikosta syntyy ajoneuvoon naarmuja.

Naarmujen poisto on kallista ja aikaa vievää puuhaa joten nyt Meillä on tarjota teille ratkaisu tähän kaikkeen. 

Paint Protection Film, eli maalipinnan suojakalvo.  Suojakalvo suojaa pääasiallisesti maalattuja pintoja, mutta se soveltuu myös muiden pintoden suojaamiseen mm. ajovalot, kromiosat ym.

Suojattavan pinnan ei välttämättä tarvitse olla uusi. Kalvo peittää jo syntyneet pesunaarmut ja muut pienet virheet. Jos pinnasta on jo ehtinyt lähteä paloja,  ne jäävät näkyviin kalvon alta, ellei niitä paikkamaalata huolellisesti. Yleisilme vanhassakin pinnassa paranee kuitenki huomattavasti.

Jätä yhteydenottopyyntö

Otamme Teihin yhteyttä mahdollisimman pian